Philips 221S6QUMB USB – Bun langa un ultrabook

MMD anunta monitorul Philips 221S6QUMB USB dedicat in special posesorilor de ultrabook-uri sau ultraportabile care vor sa aiba la dispozitie un ecran cu o diagonala mai generoasa cand lucreaza de la birou. Pe langa rolul de extinderii ecranului de lucru acesta are si functie de docking, avand port ethernet dar si hub USB.

Utilizatorul doar trebuie sa conecteze printr-un cablu USB ultrabook-ul sau ultraportabilul la el, avand acces in acest fel la perifericele (mouse, tastatura, hard disk etc) sau reteaua lan prin intermediul docking-ului de pe monitor. Este un sistem compatibil cu orice portabil care are cel putin un port USB.

Ecranul este de tip IPS, cu unghiuri foarte bune de vizualizare, si afiseaza o rezolutie full HD. De asemenea, are un picior de sustinere care permite rotirea, reglarea inaltimii, inclinarea sau pivotarea ecranului. Are incorporat si un sistem audio 2x2W.

Specificatiile tehnice ale monitorului Philips 221S6QUMB sunt disponibile in continuare.

philips

Monitorul Philips 221S6QUMB este disponibil in Europa la un pret recomandat de 249 de Euro.

Philips 221S6QUMB

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *