Horizon Go, de la UPC – Urmareste online canalele TV la care esti abonat

Stiati de serviciul Horizon Go de la UPC? Cel prin care puteti vedea online canale tv prin intermediul browser-ului de internet? Doar pe baza credentialelor din contul My UPC, cel cu ajutorul caruia clientii isi pot plati facturile online.

Eu folosesc aceleasi credentiale si pentru UPC Wi-Free, prin intermediul caruia am acces la conexiune wi-fi de internet oriunde ar merge, daca sunt in aria de acoperire a unui hot-spot, in tara sau chiar in strainatate.

Astazi UPC Romania anunta extinderea grilei Horizon Go cu 15 noi canale TV. Astfel, clientii UPC care folosesc aceasta aplicatie online au la dispozitie peste 70 de canale TV. Noile canale disponibile sunt: HBO, HBO Comedy, Cinemax, TVR News, Nickelodeon, Nick Jr., VH 1, România TV, TVR 2, TVR 3, France 24, Bloomberg, Naţional TV, National 24 Plus, Favorit.

De mentionat ca numarul de canale disponibile prin serviciul Horizon Go depinde de tipul de abonament TV al fiecarui client. De exemplu, daca sunteti abonati la HBO, veti putea vedea filmele si online. Daca nu, nu. Printr-un singur cont My UPC pot fi vizionate canale online pe maximum 5 dispozitive conectate simultan.

De mentionat ca pentru a viziona canalele TV online trebuie sa descarcati aplicatia Microsoft Silverlight. Nu functioneaza pe Chrome. La mine merge foarte bine pe Firefox.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *