Computex 2015: ASUS anunta Zenwatch 2

Toti pasionatii de tehnologie sunt cu ochii pe Taipei, acolo unde se desfasoara saptamana asta Computex 2015. Cu siguranta vor sosi de acolo multe noutati interesante, de la majoritatea integratorilor.

Iata o prima mostra: ASUS anunta noul ceas inteligent Zenwatch 2 cu sistem de operare Android Wear. Desi nu este un ceas cu ecran rotund, are totusi un look clasic, avand o carcasa din otel inoxidabil dar si rotita pentru controlul interfetei. De asemenea, se pare ca este primul ceas inteligent ASUS care vine in doua marimi, una de 49mm sau o alta de 45mm. O versiune pentru domni, alta pentru doamne sau domnisoare…

Are un ecran Amoled acoperit cu un geam Gorilla Glass 3. Incarcarea ceasului se face printr-un sistem cu prindere magnetica. Noul Zenwatch 2 permite schimbarea curelei, existand versiuni atat din cauciuc, cat si din piele sau otel. Banuiesc ca dispune de toate functiile necesare pentru monitorizarea activitatilor fizice. Normal ca este si rezistent la apa.

Specificatiile complete sunt disponibile in continuare:

Processor Qualcomm processor
Operating System Android Wear
Display AMOLED
Cover Lens 2.5D curved Corning Gorilla Glass 3
Charging Magnet charger cable
Water Resistance IP67
Body Colors Silver, Gunmetal, Rose-Gold
Strap 22mm or 18mm (Rubber, Leather, Metal)
Mobile power bank Chargeback (22mm model only)
Dimensions 49 x 41mm (WI501Q), 45x37mm (WI502Q)
Battery Not yet known

Nu am aflat inca pretul sau disponibilitatea, insa revenim cu detalii la momentul oportun.

ASUS Zenwatch 2

 

ASUS Zenwatch 2

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *