Computex 2015: ASUS Zenfone Selfie

ASUS prezinta la Computex 2015 in Taipei noul smartphone ASUS Zenfone Selfie, dedicat in primul rand celor care au obiceiul sa se imortalizeze singuri, oriunde s-ar afla.

Noul Zenfone Selfie ii poate ajuta sa obtina rezultate foarte bune cu o camera de 13Mpix dispusa frontal, acompaniata de lentile cu unghi de deschidere de 24mm si diafragma f/2.2. Normal, pe spate mai exista inca o camera, tot de 13Megapixeli.

Specificatiile noului terminal sunt urmatoarele:

  • Ecran: 5.5 inch IPS at 1080p (403 ppi), TruVivid technology (direct bonded glass), 400 nits luminozitate;
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 615, quad-core ARM Cortex A53 (1.7 GHz) + quad-core A53 (1.0 GHz);
  • Chipset grafic: Adreno 405;
  • Camere: Ambele de  13 Megapixeli, senzor Toshiba 1/3.2 inchi, Dual LED flash;
  • Camera frontala: f/2.2, 24mm;
  • Camera principala: f/2.0, 28mm, sistem de autofocus cu laser, mod super HDR, low-light, beautification, selfie panorama.

Interesant este faptul ca la camera principala exista un sistem de focalizare cu laser, pe care nu-l gasim la Zenfone 2.

Revenim cu detalii despre ASUS Zenfone Selfie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *