Este oficial! Windows 10 va fi disponibil din 29 Iulie!

Microsoft a anuntat oficial astazi ca noul sistem de operare Windows 10 va fi disponibil din data de 29. Este un sistem de operare pregatit sa functioneze atat cu sisteme PC, cat si cu tablete sau smartphone-uri.

Va fi disponibil si ca upgrade fara costuri pentru utilizatorii de Windows 7 SP1 sau Windows 8.1. Deja am vazut primul sistem portabil 2-in-1 care functioneaza pe bazele lui. Este vorba de modelul ASUS Transformer Book T100HA care a fost anuntat astazi la Computec 2015 in Taipei.

Utilizatorii au la dispozitie un an incepand cu 29.07.2015 pentru a profita de upgrade-ul gratuit. Din momentul in care un device Windows primeste acest upgrade, Microsoft va continua sa ofere actualizari gratuite pe parcursul intregului ciclu de viata al dispozitivului. Pentru a beneficia printre primii de oferta Microsoft, utilizatorii isi pot rezerva o copie gratuita a Windows 10 in urmatoarele saptamani.

Pentru mai multe informatii puteti accesa blogul Windows sau Microsoft News Center.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Este oficial! Windows 10 va fi disponibil din 29 Iulie!

 • June 4, 2015 at 3:05 pm
  Permalink

  Cu toate ca Windows 8.1/8 au primit multe critici, eu pot spune ca am avut o experienta foarte placuta cu cele doua sisteme de operare. Fara indoiala astept cu nerabdare lansarea a Windows 10 atat pe PC cat si pe Xbox One.

  Reply
  • June 4, 2015 at 8:02 pm
   Permalink

   pai a fost criticat pentru acea interfata metro si pentru lipsa butonului de Start… care pe windows 10 revine… 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *