Cel mai mic flash drive USB 3.0 de 128 GB, de la SanDisk

SanDisk a anuntat ceea ce e cu siguranta cel mai mic flash drive USB 3.0 de 128 GB. Capacitatea mentionata mai sus incape in piticania vizibila in imagine.

Designul este unul plug-and-stay, adica este, zic eu, potrivit celor cu colectii mari de continut multimedia (sau, de ce nu, ca sa cari toata muzica posibila cu tine in concediu).

Drive-ul celor de la SanDisk promite viteze de transfer de pana la 130 MB/s, adica nu o sa te apuce somnul langa el pana se umple.

Produsul costa 119.99 USD.

In acelasi comunicat de presa, compania a anuntat si primul sau flash drive cu o capacitate de 256GB. Bineinteles, si acolo e vorba tot despre un produs USB 3.0, care va costa 199.99 USD.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *