Overmax Touch, primul smartwatch al companiei

Overmax Touch este primul produs din categoria smartwatch-urilor lansat de catre compania poloneza Overmax. Un mare avantaj al sau e pretul accesibil, de 355 RON.

Cei de la Overmax spun ca Overmax Touch are SIM card reader si poate fi folosit independent, dar si cu un smartphone, de pe care poti citi mesajele (sau iti poti apela prietenii). Are un ecran de 1,54 inchi cu o rezolutie de 240 x 240 de pixeli si ruleaza un OS propriu.

Procesorul este unul MTK6260A, iar ceasul are si o camera de 0.3 megapixeli, daca vrei sa te joci un pic de-a spionul (are si slot microSD, daca spatiul de stocare intern de 128MB nu iti ajunge).

Vine cu o serie de aplicatii, cum ar fi cea care iti spune cand devii prea sedentar, precum si o aplicatie care permite controlul camerei unui smartphone. Va fi interesant de vazut daca vor exista un numar mare de aplicatii pentru el si, mai ales, daca vei putea instala altele noi (avand in vedere ca e un sistem de operare propriu).

Cert e ca pretul e accesibil, iar produsul nu arata rau deloc.

Detalii mai multe pe siteul producatorului si in clipul video de prezentare, mai jos:

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *