Noi sisteme audio performante din gama Philips Fidelio, de la Gibson Innovations

Am apreciat produsele audio din gama Fidelio inca de cand le-am vazut si ascultat prima oara, la un eveniment petrecut in Barcelona acum vreo 7-8 ani. M-au convins atat prin design-ul deosebit cat mai ales prin calitatea sound-ului redat. Sunt echipamente electronice construite sa-i multumeasca chiar si pe cei pretentiosi.

Iata ca Gibson Innovations anunta inca doua noi sisteme audio performante, Philips Fidelio DTM9030 si Philips Fidelio DTM5096, dedicate celor care vor sa se bucure de ritmurile preferate la o calitate audio superioara.

Au un design elegant, sunt construite din lemn si permit conectarea cu majoritatea dispozitivelor portabile sau cu aproape orice alta sursa de redare.

Philips Fidelio DTM9030

Modelul Philips Fidelio DTM9030 este compus din doua boxe turn de podea, cu o putere totala de 2x80W RMS. Acesta permite redarea muzicii din aproape orice sursa audio: are conexiune Bluetooth cu AptX, cd-player, port USB, conector auxiliar de 3.5mm dar si radio FM Stereo. Prin intermediul cd-player-ului sau portului USB pot fi redate si fisiere multimedia in format MP3 sau WMA. In plus, are andocare duala, Lightning si pe 30 de pini, conectarea unui iPod sau a unui iPhone. Sistemul de andocare permite si incarcarea dispozitivelor Apple conectate.

Philips Fidelio DTM5096

 

Philips Fidelio DTM9056 este un sistem audio 3.1 tip turn si cu subwoofer incorporat. Are o putere totala de 200W RMS si este capabil sa asigure ascultarea ritmurilor preferate din aproape orice sursa audio.

Integreaza tehnologie wireless Bluetooth cu AptX, are cd-player si port USB, ambele compatibile MP3/WMA, port de intrare auxiliar de 3.5mm, radio FM Stereo dar si andocare duala pentru conectarea produselor Apple iPod/iPhone/Ipad. Are un afisaj care poate indica ora exacta si functie de ceas desteptator.

Sistemul Philips Fidelio DTM9030 costa 3739 Lei iar cel Philips Fidelio DTM5096 are un pret de 2549 Lei.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *