Canon G3X: Noua compacta performanta, anuntata oficial

Se pare ca japonezii de la Canon ne vor face o surpriza placuta cat de curand: este vorba de o noua compacta performanta – Canon G3X. Chiar ma miram ca nu prea am mai vazut noi compacte avansate in ultimul timp, nici de la ei, nici de la rivalii de la Nikon.

Dupa cum vedeti, noua camera permite un control manual complet, are un grip destul de proeminent si ecran LCD rabatabil. Nu are vizor electronic incorporat, permite atasarea unuia prin papucul de pe muchia superioara.

La partea de specificatii nu am aflat decat ca are lentile cu un zoom optic 24-600mm (25x) si o deschidere a diafragmei F2.8-5.6, un senzor de CMOS de 1 inchi, modul Wi-Fi si ca este capabila sa capteze videoclipuri la rezolutie full HD.

Revenim cat de curand cu detalii despre camera Canon G3X.

Update. Iata ca astazi a fost anuntata oficial.  Alte cateva detalii despre aceasta camera performanta:

  • senzorul are o rezolutie de 20.2 Mpix;
  • filmeaza full HD cu 60 de cadre pe secunda;
  • sensibilitatea ISO maxima 12800;
  • rafala cu 5.9 cadre pe secunda;
  • are ecran tactil de 3.2 inchi;
  • are mod de fotografiere Bulb;
  • capacitate de inregistrare fotografii in format RAW;
  • corpul camerei este rezistent la praf si la stropii de apa.

Cu siguranta ca este o camera care poate oferi rezultate foto-video de calitate si care poate fi utilizata intr-o multime de situatii de fotografiere.

Canon PowerShot G3 X (7) Canon PowerShot G3 X (6) Canon PowerShot G3 X (5)

Canon PowerShot G3 X (4) Canon PowerShot G3 X (3) Canon PowerShot G3 X (2)

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *