Muzica de vineri: Art of Anarchy

Art of Anarchy este alegerea saptamanii la Muzica de vineri. Si nu doar fiindca single-ul de debut suna bine de tot.

Art of Anarchy ar putea destul de usor sa fie considerati un supergrup (un termen cat se poate de demonetizat in ultimul timp). In cazul asta, daca ai un fost vocal din Stone Temple Pilots or Velvet Revolver – Scott Weiland, actualul chitarist din Guns ‘N’ Roses – Ron “Bumblefoot” Thal si basistul din Disturbed – John Moyer (alaturi de fratii gemeni Jon si Vince Votta la chitara si tobe), cu greu ii poti spune altfel.

Ce a iesit de aici e un album care reuseste binisor sa imbine influentele rotitelor componente, cu o gramada de piese care ar putea sa isi gaseasca locul mai ales in masina. Problema e ca pare-se ca nu au sa prea faca treaba asta, atata timp cat eternul personaj-problema Scott Weiland nu mai vrea sa mai fie parte din trupa / nu a fost niciodata in ea (depinde pe cine intrebi si cine da declaratia). Cert e ca de cantat pe album a cantat si a mai filmat si un clip.

Ca in stilul asta probabil ca nu se va ajunge la mers in turneu, o fi adevarat (sau ca e posibil si, daca fac alt disc, sa nu o faca cu Weiland). Dar ca albumul suna foarte bine si merita ascultat, e la fel de adevarat. Asa ca mai jos aveti primul single, ‘Till the Dust Is Gone.

Si iata si cea- de-a doua piesa, Small Batch Whiskey, care a primit si un lyric video.

Weekend placut si plin cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *