Monitoare AOC de gaming cu tehnologia AMD FreeSync

Tehnologia AMD FreeSync este unul dintre cele mai importante motive pentru care, daca esti gamer, te-ar interesa noua serie de monitoare AOC. Compania a anuntat recent primele doua monitoare de gaming dotate cu asa ceva.

Aceasta tehnologie iti permite o rata de refresh dinamica, adica se elimina efectele tearing si stuttering si se tine la nivelul maxim framerate-ul. Normal, iti trebuie un adaptor grafic AMD si driverul aferent ca sa te poti bucura de tehnologia AMD FreeSync, care sincronizeaza perfect monitorul cu placa grafica.

Sincronizarea intre cele doua se face prin DisplayPort Adaptive-Sync, nefiind necesar alt hardware suplimentar.

Cele doua monitoare au o rata de refresh de 144Hz si un timp de raspuns de 1ms, avand si tehnologia i-Care, pentru ca sa nu iti oboseasca atat de tare ochii.

AOC G2460PF și G2770PF vor fi disponibile din septembrie 2015 la un preț de 1499 lei, respectiv 1788 lei.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *