Parcarea de milioane, in Seefeld

Sambata de dimineata am participat la un eveniment pe care nu prea ai ocazia sa-l vezi pe la noi prin Romania. Aflasem de el de pe internet, asa ca m-am infiintat inca de la primele ore in Seefeld, normal, pentru ca imi plac destul de mult masinile. Ma asteptam sa vad multe masini retro si supercar-uri, insa acolo erau prezente numai modele ale marcii Ferrari.

Am aflat ulterior ca nu era un eveniment public, ci unul privat, organizat de un club al fanilor Ferrari. Pur si simplu, posesorii de Ferrari din cadrul acelui club se intalnesc, socializeaza timp de vreo trei zile si se plimba cu masinile lor de lux prin Alpi.

Eu am fost prezent inaintea startului, asa ca am avut destul timp la dispozitie pentru a admira masinile din parcare. Le-am privit pe rand pe fiecare si pentru prima data am vazut de aproape  un Ferrari Testarossa si un Ferrari F512M.

PS. Dar, in aceeasi parcare se afla si un Porsche Carrera GT, care mi-a placut parca si mai tare. 😀 Cand plecam din Seefeld la volanul roscatei mele (cu motor de 1600 cmc) am vazut iesind de pe o alta strada vreo opt Porsche una dupa alta, si ele tot la o plimbare, tot prin Alpi. Chiar m-am reintalnit ulterior cu ele pe soseaua privata Silvretta.

Deci, cateva imagini din parcarea de milioane, in continuare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *