Concertul Robbie Williams, live video gratuit cu Telekom

Concertul Robbie Williams de pe 17 iulie va putea fi vazut live video si de catre cei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot fi prezenti acolo, prin eforturile celor de la Telekom.

Mai mult, nu e obligatoriu sa fii client Telekom ca sa te poti bucura de concert.

Trebuie doar sa iti faci un cont My Account pe platforma operatorului, iar apoi sa te autentifici cu el pe Telekom TV (si sa iti rezervi apoi biletul virtual). Toate detaliile sunt prezentate in aceasta pagina, unde iti si rezervi bilet.

Inregistrarea e una destul de simpla, dar e foarte important de stiut ca sunt disponibile doar 50.000 de astfel de bilete virtuale la concertul Robbie Williams.

Asa ca, daca vrei sa il vezi, ar fi bine sa cam rezervi pana nu se epuizeaza.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *