AC/DC la streaming

AC/DC, poate ultimul bastion ramas de cucerit pentru serviciile de streaming, a cazut. Australienii erau una dintre putinele trupe foarte mari, clasice, daca le putem numi asa, care nu isi aveau muzica pusa pe serviciile de streaming. Si nici chef s-o puna acolo nu pareau sa aiba.

Pana acum insa. Gigantii australieni au anuntat ca urmeaza exemplul unor Led Zeppelin ori Pink Floyd si isi vor pune albumele pe Spotify (pe care multi il folosesc la noi, desi oficial nu e disponibil), Rdio sau Apple Music. Pana la urma, decat sa fie piratata, mai bine sa fie ascultata legal.

Miscarea pare a coincide cu lansarea de catre Apple a serviciului Apple Music, iar lista intreaga de servicii e pe site-ul trupei – se vede, de altfel, si in imaginea de mai sus.

AC/DC au fost si printre ultimele trupe care si-au pus muzica la vanzare pe iTunes, doar acum trei ani.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *