DataTraveler microDuo 3C – solutie de stocare externa cu interfata dubla, de la Kingston

Kingston anunta stick-ul DataTraveler microDuo 3C cu interfata dubla USB standard si USB Type-C. USB-ul Type-C este un standard de noua generatie, mai compact si care permite atasarea solutiilor externe fara a mai fi atenti la pozitia de conectare. Acesta permite conectarea solutiilor de stocare externa atat la computere de generatie veche cat si la smartphone-urile si tabletele care vor aparea in curand si care vor integra un astfel de conector.

USB Type-C este o solutie care a aparut in premiera pe laptopurile Apple si am vazut ca a fost destul de repede adoptata de producatorii de placi de baza cunoscuti. Urmeaza ca in curand sa-si faca aparitia si pe laptopuri cu Windows sau pe telefoane si tablete.

Kingston DataTraveler microDuo 3C lucreaza pe tehnologie USB 3.1 si este capabil sa ofere viteze de citire de pana la 100MB/s si viteze de scriere de pana la 15MB/s. Interfata dubla permite transferul rapid al datelor intre echipamentele care au numai conectica standard USB si cele de generatie noua, fie si portabile.

Noile solutii de stocare Kingston au capacitati de stocare de 16GB, 32GB si 64GB. DataTravel microDuo 3C are o garantie de 5 ani si suport tehnic gratuit.

Nu am detalii legate de preturi sau de disponibilitatea in Romania.

Kingston DataTraveler microDuo 3C

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *