Philips AZ700T – mini-sistem audio portabil, potrivit in camera unui adolescent

Gibson ne arata un mini-sistem audio stereo compact si portabil care s-ar potrivi de minune in camera unui adolescent. Se numeste Philips AZ700T/12 si este capabil sa redea un sound de calitate, cu o putere totala de 12W.

Are CD player, radio FM, port USB, dar si cu tehnologii de conectivitate wireless pentru redarea muzicii de pe smartphone-uri sau tablete. CD player-ul incorporat va permite sa redati melodiile de pe CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD. Si, dupa cum am spus, noul sistem audio portabil wireless Philips AZ700T/12 permite conectarea la aproape orice sursa audio externa. Are Bluetooth si NFC, port USB direct dar si intrare audio de 3.5mm. Nu ii lipseste un port de iesire audio de 3.5mm pentru conectarea unor casti si functioneaza cu un set de 6 baterii de tip LR14, daca vreti sa-l utilizati si in afara casei. De asemenea, poate fi comandat de la distanta prin intermediul unei telecomenzi.

Promite un sunet amplu, cu basi, avand boxe cu Bass Reflex si functie Dynamic Bass Boost, care optimizeaza frecventele joase in functie de volumul de redare.

Si nu mi se pare deloc scump, Philips AZ700T avand un pret de aproximativ 660 de Lei.

Philips AZ700T

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *