Huawei G8 – Smartphone de nivel mediu cu o carcasa metalica si senzor de amprenta

Huawei a lansat in oficial in China un nou smartphone mid-range cu o carcasa metalica – Huawei G8.

Acesta are un ecran de 5.5 inchi cu o rezolutie Full HD (1920×1080 pixeli) si un procesor Qualcomm Snapdragon 615 SoC cu chipset grafic Adreno 405 GPU. Vine in doua variante: una cu stocare interna de 16GB si 2GB memorie RAM si o alta cu 32GB capacitate interna de stocare si 3GB memorie RAM. Ambele modele au si slot microSD cu suport de pana la 64GB.

Pe spate are o camera foto cu un senzor cu rezolutie de 13 Megapixeli. Daca este acelasi senzor existent si pe Huawei P8 inseamna ca se descurca excelent la capitolul foto. Frontal mai exista inca o camera de 5 Megapixeli.

Interesant este faptul ca noul smartphone Huawei G8 are si un senzor de amprenta, pozitionat sub camera foto principala si util pentru securizarea terminalului. Are sistem de operare Android 5.1 Lollipop si acumulator cu o capacitate de 3000mAh.

Huawei G8 vine in mai multe variante de culoare (alb, auriu si negru) si are preturi de 370USD sau 343USD, in functie de capacitatea de stocare si de cantitatea de memorie RAM. Inca nu se stie cand va fi disponibil in Europa.

Huawei G8

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *