Samsung SE370 – Monitoare care iti incarca smartphone-ul

Desi ma asteptam sa vad o astfel de facilitate de la producatori taiwanezi gen ASUS sau Acer, iata ca Samsung este prima companie care lanseaza un monitor cu suport de incarcare cu inductie electromagnetica pentru smartphone. Pur si simplu, pui smartphone-ul pe talpa monitorului si va incepe imediat sa se incarce. Normal, daca telefonul are incorporata o astfel de tehnologie de incarcare Qi. In orice caz, este o solutie foarte buna si la indemana pentru cei care au nevoie sa-si incarce des smartphone-ul.

Se numesc Samsung SE370 si vor fi doua modele, cu ecran de 23.6 inchi si 27 de inchi, panou PLS si rezolutie full HD 1920×1080 pixeli. Alte specificatii: timp de raspuns de 4ms, luminozitate de 250 cd/mp pentru modelul de 23.6 inchi si de 300 cd/mp pentru cel de 27 de inchi, contrast 1000:1 si unghiuri de vizualizare de 178 de grade pe orizontala si pe verticala. Ambele modele au port HDMI 1.4, Display Port si D-Sub.

De asemenea, ambele modele au tehnologie AMD FreeSync care sincronizeaza rata de refresh a ecranului in functie de continutul afisat pe ecran.

Samsung SE370 vor fi disponibile pe piata cel mai probabil spre finalul anului. Banuiesc ca vor fi aratate in premiera la IFA Berlin 2015, eveniment care se va desfasura la inceputul lunii septembrie.

Avem si un videoclip oficial de prezentare.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *