Dorel Rugged Power Bank – Acumulator extern certificat IP68 si cu lanterna, de la UTOK

Un acumulator extern pentru incarcarea suplimentara a smartphone-ului este cu siguranta un accesoriu util pentru oricine. Iata ca UTOK lanseaza un astfel de power bank, inclus in gama Dorel.

Se numeste Utok Dorel Rugged Power Bank, are o capacitate de 10400mAh si este certificat IP68, adica este acoperit cu un invelis rezistent ce ofera protectie completa impotriva prafului, a imersiei in apa adanca de pana la 2 metri, timp de 60 de minute, si protectie impotriva socurilor mecanice cauzate de caderile accidentale de la o inaltime maxima de 1 metru.

Importatorii lui spun ca are destula capacitate pentru a incarca de 5 ori orice smartphone UTOK, insa cu ajutorul lui puteti incarca de cel putin doua ori, daca nu chiar de trei ori, smartphone-uri mai performante.

De mentionat ca la pachet vine cu un cablu special, cu 4 adaptoare (microUSB, mini USB, Apple 30-pin si Apple Lightning), astfel ca este compatibil cu multe smartphone-uri si tablete cu Android, Windows Phone sau iOS. In plus, Dorel Rugged Power Bank are si o lanterna LED care isi poate dovedi utilitatea in multe situatii.

UTOK Dorel Rugged Power Bank are o greutate de 325 de grame si costa 299 lei. Nu este tocmai ieftin, asa este.

Utok Dorel Rugged Power Bank

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *