Adata HD720 – Un hard disk extern rezistent la socuri si la scufundarea in apa

ADATA anunta hard disk-ul extern Adata HD720, unul capabil sa ofere o protectie fizica superioara pentru datele stocate.

Acesta are o carcasa acoperita cu silicon flexibil si este certificat IP68. Producatorii spun ca hard disk-ul Adata HD720 poate fi scufundat in apa pana la o adancime de 2 metri timp de 120 de minute, ca rezista caderilor de la o inaltime de 1.8 metri si ca are senzor G Shock care intrerupe toate operatiile de scriere/citire aflate în curs daca simte o deplasare brusca. Astfel ca este capabil sa asigure integritatea fizica a hard disk-ului incoporat, implicit a datelor stocate pe acesta.

Adata HD720 are conectivitate USB 3.0 si vine cu capacitati de stocare de 500GB, 1TB si 2TB. Revin cu detalii legate de preturi si despre disponibilitatea in Romania.

Adata HD720 Adata HD720

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *