Noi imagini cu Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge Plus

In mai putin de doua saptamani Samsung va tine o conferinta de presa in care toata lumea se asteapta sa prezinte noile phablet-uri Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus. De ce nu au mai avut rabdare pana in septembrie, la IFA Berlin 2015, nimeni nu stie momentan, poate vor sa fie singurii care atrag atentia site-urilor de profil in aceasta perioada. Mai exact, evenimentul se va desfasura in data de 13 august.

Dupa cum se zvoneste pe internet, noul Samsung Galaxy Note 5 va avea un ecran de 5.66 inchi cu o rezolutie de 2560×1440 pixeli, 4GB memorie RAM, capacitate de stocare interna de 32GB, o camera principala de 16 Megapixeli si inca una dispusa frontal de 5 Megapixeli, sistem de operare Android 5.1.1 Lollipop. Din cate am inteles, noul phablet nu va avea slot pentru extinderea capacitatii de stocare. Design-ul acestui va fi inspirat cu siguranta de cel al modelului Samsung Galaxy S6.

Pe de alta parte, Samsung Galaxy S6 Edge Plus va avea o configuratie asemanatoare modelului S6 Edge, cel putin asa se vehiculeaza acum. Numai ca va fi dotat cu un ecran de 5.7 inchi, normal, cu marginile curbate.

Ambele terminale au aparut astazi intr-o imagine ce pare oficiala.

Samsung Galaxy Note 5

Revenim si cu alte detalii cand ne vor parveni.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *