AsRock: noi placi de baza pentru procesoarele Intel Skylake

Iata ca tot mai multe placi de baza pentru noile procesoare Intel Skylake sunt anuntate. Astazi este randul celor de la AsRock, acestia prezentand modele din seria Extreme, Gaming si OC Formula.

Seria Extreme include placi de baza cu performante superioare, construite special pentru pasionatii de tehnologie. Varful de lance este modelul Z170 Extreme7+ cu patru slot-uri PCIe Gen3 x16, capabile sa ofere suport atat placilor video obisnuite cat si celor profesionale din seria AMD FirePro sau Nvidia Quadro. Au nu mai putin de 10 porturi SATA3 onboard, inca trei porturi SATA Express precum si trei slot-uri Ultra M.2, compatibile cu kit-ul ASRock U.2 sau cu SSD-urile Intel 750.

Placi de baza AsRock

Pasionatii de gaming vor aprecia cu siguranta modelul ASRock Z170 Gaming K6+. Are sloturi PCIe Gen3 x16 pentru CrossFireX sau SLI, o noua solutie audio onboard (Purity Sound 3) dar si conectica USB 3.1 pentru panou frontal.

Placi de baza AsRock

Celebra seria OC este reprezentata de modelul Z170 OC Formula cu sloturi DDR4 DIMM capabile sa sustina frecvente de peste 4000MHz, patru sloturi PCIE Gen3 x16 si trei slot-uri Ultra M.2, utile la crearea unei configuratii RAID 0.

Placi de baza AsRock

Cel mai probabil aceste placi de baza vor fi pe piata romaneasca din luna septembrie. AsRock Z170 Extreme7+ va costa aproximativ 280-300 de Euro iar modelul

ASRock Z170 Gaming K6+ va avea un pret la raft in jurul a 230 de Euro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *