Zenfone Max – Smartphone cu acumulator de 5000 mAh

ASUS Zenfone 2 este chiar o surpriza placuta pe piata smartphone-urilor mid-range. Iata ca taiwanezii vor mai lansa inca un terminal interesant, ASUS Zenfone Max, care va avea un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh. Ceea ce s-ar putea traduce intr-o autonomie de doua sau poate chiar de trei zile.

Specificatiile terminalului sunt urmatoarele: ecran de 5.5 inchi acoperit cu Gorilla Glass 4, procesor Snapdragon 410, 2GB memorie RAM, camera principala de 13 MPix cu lentile cu o diafragma f/2.0 si flash LED dual-tone si o camera de 5 Megapixeli dispusa frontal.

Inca nu se stie ce pret va avea ASUS Zenfone Max. Se pare ca va fi lansat pe piata prin luna octombrie. Chiar sunt curios daca este unul dintre cele patru noi smartphone-uri pe care reprezentantii ASUS le-au promis si pentru Romania.

 

ASUS Zenfone Max

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.