Noi sisteme audio performante marca Philips, de la Gibson Innovations

Philips anunta asta noi sisteme audio interesante care sunt disponibile pe piata romaneasca. Cel mai cool este cu siguranta modelul all-in-one Philips NTRX500, de tip turn, cu o putere de iesire de 650W si sistem de iluminare cu led-uri. In plus, puteti reda muzica pe el din diverse surse audio, chiar si prin bluetooth, are functie de karaoke, egalizor dar si functii care permit tot felul de giumbuslucuri de DJ. V-am povestit despre el deja prin luna martie a acestui an. Pe piata noastra are un pret de aproximativ 2800 Lei.

Celalalt sistem audio care mi-a atras atentia este modelul Philips FX55 de tip 2.1 cu subwoofer si o putere totala de 720W RMS. Este dotat cu Bluetooth pentru redarea muzicii de pe smartphone-uri sau tablete si NFC pentru o sincronizare mai rapida cu acestea. Nu-i lipseste CD Player, Radio FM, intrare USB compatibilă MP3 sau intrare auxiliara.

Philips FX55 are un pret de aproximativ 1400 Lei.

Philips FX25

Exista si doua sisteme audio mai ieftine, de tip 2.0, care incorporeaza aceleasi functii. Se numesc Philips FX25 si Philips FX15, au puteri de iesire de 300W RMS, respectiv 180W RMS, si costa 999Lei, respectiv 929 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *