Muzica de…luni: Iron Maiden

Iron Maiden e unul dintre putinele lucruri constante pe aceasta planeta. De asta le dedicam o atipica Muzica de luni.

Trebuia sa fie vineri, iata ca am ajuns in ziua de luni cu aceasta rubrica, in mod cu totul exceptional. Si asta pentru ca in urma cu cateva zile Iron Maiden a revenit, cu un nou single, ce poarta numele de Speed of Light.

Si, odata cu urletul de la inceput al unui Bruce Dickinson, revenit dupa o lupta cu cancerul, Iron Maiden revine, la fel de in forma ca mai tot timpul. Trupa asta e de o constanta de invidiat, incapatanandu-se sa faca heavy metal de calitate, in acelasi total dispret fata de ceea ce cred media mainstream si industria muzicala ca trebuie promovat si ascultat.

Piesa vine in avanpremiera unui nou album asteptat in septembrie si are un clip in care Eddie se plimba prin istoria jocurilor video. O puteti asculta in cele ce urmeaza. Merita!

Si pentru ca e musai sa ascultam si niste Iron Maiden mai vechi nu, nu am sa fac o alegere din categoria celor evidente (vreun Fear of the Dark – nu ca am ceva cu piesa aceea, departe de mine asa ceva). M-am oprit la un superb Revelations in varianta live.

O saptamana excelenta si plina cu muzica buna!

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

One thought on “Muzica de…luni: Iron Maiden

  • August 17, 2015 at 9:39 pm
    Permalink

    Bun, felicitări pt. Articol. E un Reveletions mai tare live de la Sonisphere 2014 Pro – Shot…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *