Huawei Honor 7i – un smartphone performant, cu o camera rotativa si preturi atragatoare

Trebuie sa recunosc ca Huawei P8 mi-a lasat chiar o impresie placuta, fiind unul dintre cele mai bune smartphone-uri la capitolul foto, normal, dintre cele pe care am avut ocazia sa le folosesc. Doar v-am aratat deja o multime de instantanee facute in primele zile din vacanta, noaptea prin Mittenwald-Bavaria sau prin alte locuri frumoase, precum si cateva panorame prin Alpi.

Iata ca Huawei ne face inca o supriza placuta anuntand modelul mid-range Huawei Honor 7i, cu o camera care se poate roti la 180 de grade. Practic, camera din spate (cu senzor Sony Exmor de 13 Megapixei si lentile cu o deschidere a diafragmei f/2.0) poate fi rotita in fata, pentru selfie-uri de cea mai buna calitate.

Producatorii garanteaza ca mecanismul de rotire poate rezista cel putin 2 ani de utilizare intensa, chiar daca este folosit de 132 de ori pe zi. Ba si mai mult, telefonul are si un senzor de amprenta plasat pe muchia laterala. Chiar sunt curios cat de ergonomica este amplasarea aceasta.

La partea de specificatii, Huawei Honor 7i sta chiar foarte bine: ecran de 5.2 inchi cu rezolutie 1080p, procesor cu opt nuclee Qualcomm Snapdragon 616, memorie RAM de 2GB sau 3GB of RAM, in functie de capacitatea de stocare interna (16GB sau 32GB), acumulator de 3100mAh.

Desi este un smartphone destul de performant, nu mi se pare deloc scump. Modelul Honor 7i cu 2GB memorie RAM si capacitate de stocare interna va costa aproximativ 250$ iar cel de 32GB cu 3GB RAM costa 300$.

Il asteptam si noi cu nerabdare.

Via.

Huawei Honor 7i

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *