Sony Xperia Z5 – Va fi aratat la IFA Berlin 2015?

Din cate am aflat Sony va sustine o conferinta de presa pe 2 septembrie in cadrul IFA Berlin 2015. Si, dupa cum o arata poza de mai sus, se pare ca va fi prezentat si un smartphone sau, de ce nu, o noua familie de smartphone-uri. Bineinteles, se speculeaza ca este vorba de noul Sony Xperia Z5 si eventual de versiunile derivate Xperia Z5 Compact sau Xperia Z5 Plus.

Designul noilor terminale Sony va fi cu siguranta unul asemanator modelelor anterioare. De asemenea, ar trebui sa fie conforme cu standardul IP68, adica rezistente la scufundarea in apa. Insa zvonurile spun ca noul Sony Xperia Z5 va avea un senzor de amprenta pozitionat pe una dintre muchiile laterale.

La partea de specificatii inca nu s-au aflat prea multe, insa ne putem astepta la un ecran cu rezolutie QHD, 4GB memorie RAM, poate si la o noua camera foto. Aceiasi zvonaci afirma ca pe spate va fi o camera de 20.7 Mpix iar in fata una de 8Mpix. Macar de data asta as vrea ca aplicatia sa nu se mai blocheze in timp ce filmeaza la rezolutie 4K. Ramane de vazut.

Am mai vazut scriindu-se pe internet despre un conector USB Tip-C, despre slotul microSD pentru extinderea capacitatii de stocare, despre noul procesor Qualcomm Snapdragon 820.

Revenim cu detalii la momentul oportun.

Sony Xperia Z5

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *