Artemis G633 si G933: Noi casti de gaming de la Logitech

Logitech anunta doua noi modele de casti dedicate in special pasionatilor de gaming: Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset si Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset.  Acestea pot fi personalizate, dispun de senzori de lumina color pe discurile interschimbabile, cat si butoane G programabile prin intermediul carora pot fi realizate configurari audio conform preferintelor personale.

Producatorii afirma ca sunt casti bune atat pentru auditii muzicale cat si pentru asigurarea unui fundal sonor adecvat in jocuri sau la vizionarea unui film. De exemplu, Logitech G633 si G933 sunt primele casti care integreaza tehnologii Dolby si DTS Headphone:X2. Iar driverele Pro-G impreuna cu tehnologiile surround sound pot reproduce ambiante adecvate in sesiunile de gaming, avand suport pana la 7.1 canale audio. Din cate am inteles, tehnologia DTS Headphone: X are calibrare si setare a sunetului foarte aproape de cea folosita in studiourile de inregistrari.

Normal, castile pot fi conectate atat la PC-uri, dispozitive mobile cat si la console de gaming (inclusiv PlayStation 4 si Xbox One). De remarcat ca Logitech G633 are atat un slot USB cat si unul analog, astfel ca se poate conecta simultan la doua dispozitive diferite. Iar Logitech G933 are un slot USB si doua intrari tip analog, astfel ca se pot conecta la trei dispozitive in acelasi timp.

Dupa cum v-ati dat seama deja, Logitech G633 este un model de casti cu fir iar Logitech G933 pot fi utilizate si wireless. Logitech G633 Artemis Spectrum vor fi disponibile in magazine din septembrie la un pret estimativ de 170 de Euro iar Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless vor fi pe piata din octombrie, la 200 de Euro.

 

Logitech G633 Artemis Spectrum
Logitech G633 Artemis Spectrum
Logitech G933 Artemis Spectrum
Logitech G933 Artemis Spectrum

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *