Noi boxe wireless de la Samsung, prezentate la IFA Berlin 2015

IFA Berlin 2015, cel mai important eveniment dedicat electronicelor de consum, se va desfasura saptamana viitoare. Cu siguranta ca toti producatorii importanti au pregatit tot felul de gadget-uri care sa ne atraga atentia, de toate genurile, de la cele audio-video sau Hi-Fi si pana la laptopuri, smartphone-uri sau tablete. Avalansa de stiri va incepe inca din acest weekend, asa ca stati pe aproape pentru ca vom incerca sa va tinem la curent cu cele mai importante dintre ele.

De exemplu, Samsung va prezenta la IFA Berlin 2015 trei noi modele de boxe Wireless Audio 360, numite R5, R3 si R1. Noile sisteme audio sunt capabile sa redea sunetul in toate directiile si au interfata tactila pentru un control cat mai simplu si mai intuitiv.

Promit redarea unui sunet de calitate, care sa-i multumeasca chiar si pe cei pretentiosi. Ramane de vazut cat de bune sunt. Interesant este in schimb parteneriatul cu serviciul de streaming muzical online Qobuz, disponibil si pentru tara noastra. Banuiesc ca accesul la acesta se va face prin intermediul tabletei sau smartphone-ului, pentru ca nu vad cum poti selecta melodiile preferate direct de pe boxa.

Samsung pune la dispozitia utilizatorilor aplicatia Multiroom, compatibila cu smartphone-urile si tabletele cu Android sau iOS. Aceasta permite partajarea muzicii pe dispozitivele interconectate in aceeasi retea Wi-Fi.

Toate cele trei noi boxe wireless vor fi pe piata europeana spre finalul anului.

Boxe Wireless Samsung

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *