Primele imagini cu Sony Xperia Z5

Dupa cum am constatat si anul trecut, iata ca IFA Berlin devine un fel de Mobile World Congress de toamna. Si anul asta se anunta lansari importante de smartphone-uri, tablete si phablet-uri; vom avea cu siguranta o saptamana viitoare plina de stiri care de care mai interesante.

Unul din smartphone-urile care isi vor face aparitia la IFA Berlin 2015 este si Sony Xperia Z5, ale carui imagini au aparut astazi pe internet. Dupa cum se observa, acesta are un design asemanator modelelor anterioare, cu exceptia logo-ului Xperia gravat pe muchia dreapta. Normal, va fi un smartphone rezistent la scufundarile in apa.

Se pare ca si camera are parte de upgrade, rezolutia senzorului fiind acum de 23 Megapixeli, nu de 20.7 Megapixeli, cum am intalnit la Xperia Z2, Xperia Z3 si chiar la Xperia Z4. Inca o data, sper sa nu mai aiba parte de aceleasi probleme in timpul filmarilor la rezolutie 4K, mai exact cele legate de supraincalzirea senzorului si inchiderea aplicatiei.

Dupa cum ne asteptam, la Berlin va fi aratata o intreaga familie de smartphone-uri Xperia Z5: Xperia Z5 Compact cu ecran de 4.6 inchi si rezolutie 720p, Xperia Z5 cu ecran de 5.2 inchi si rezolutie 1080p, plus un model Xperia Z5 Premium cu ecran de 5.5 inchi si rezolutie 4K 2160p.

Sursa. 

Sony Xperia Z5 Sony Xperia Z5 Sony Xperia Z5

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.