Show-ul monitoarelor Philips, la IFA Berlin 2015

Normal, pe langa gadget-uri audio-video, la IFA Berlin 2015 vor fi lansate si echipamente IT sau accesorii dedicate acestora. De exemplu, din salilele expozitionale nu vor lipsi cu siguranta monitoarele, cu diagonale mari, ecrane curbate sau tehnologii vizuale mai performante din punct de vedere al afisarii spectrului de culoare.

MMD, partener licentiat Philips, va prezenta acolo trei monitoare Philips chiar interesante. Vedeta este primul lor monitor curbat, cu o diagonala de 34 inci si margini foarte subtiri, edge-to-edge. Dintre caracteristicile acestuia enumeram rezolutia UltraWide Quad HD de 3440×1440 pixeli sau tehnologiile Crystal Clear si AH-IPS LCD, capabile sa ofere unghiuri largi de vizualizare si o reproducere cat mai realista a paletei coloristice.

Monitoare Philips

In plus, monitorul curbat are un sistem audio cu tehnologie DTS si promite un sunet cu un bass puternic si nivele ridicate ale volumului, redate clar, fara intreruperi sau distors.

Monitoare Philips

Tot la IFA Berlin 2015 va fi prezentat si noul monitor LCD Philips de 27 inchi cu rezolutie UltraClear 5K – 5120×2880 pixeli. Este un monitor echipat cu tehnologie PerfectKolor, care asigura un procent de 99 al spectrului de culoare Adobe RGB.

Este cu siguranta un monitor profesional: are camera web, functie MultiView care afiseaza simultan mai multe surse video pe acelasi ecran, boxe cu un sunet de calitate si tehnologie Flicker-free, pentru un disconfort ocular redus.

Monitoare Philips

Iar noul monitor IPS-ADS Adobe RGB de 27 de inchi, dotat cu tehnologie Quantum Dot Color IQ, se lauda cu un pret accesibil dar si cu imagini mai de calitate decat cele afisate de un ecran LED.

Interesante aceste noi monitoare Philips. Sunt curios cand vor ajunge la noi in tara.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *