Specificatiile smartphone-ului LG Nexus 5 au aparut pe internet

Doua terminale Nexus sunt asteptate pana la finele anului. Producatorii lor sunt deja cunoscuti, despre LG si Huawei vorbim, si ambele smartphone-uri vor functiona pe bazele sistemului de operare Android 6.0 Marshmallow. Este a treia oara cand LG face un telefon pentru Google, in timp ce pentru Huawei este o premiera.

Iata ca acum au aparut pe internet specificatiile tehnice ale modelului LG Nexus 5. Acestea suna in felul urmator:

  • ecran de 5.2 inchi cu rezolutie Full HD (1920×1080 pixeli);
  • procesor Qualcomm Snapdragon 808;
  • 3GB memorie RAM
  • camera principala de 12.3MPix si inca una de 5MPix dispusa frontal;
  • acumulator de 2700mAh;
  • capacitate de stocare interna de 16GB sau 32GB;
  • conector de alimentare USB Type-C.

O fisa tehnica performanta am putea spune, care permite cu siguranta accesarea oricarei aplicatii de Android. Normal, dupa cum ne-au obisnuit cei de la Google, nici aceste smartphone-uri nu vor avea slot pentru carduri microSD.

Chiar sunt curios la ce preturi va fi lansat acest telefon LG Nexus 5. In orice caz, pretul de comercializare ar trebui sa fie in jurul a 350 de dolari. Ramane sa vedem, trebuie sa avem rabdare pana prin noiembrie.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *