Samsung anunta ceasurile inteligente Gear S2 si Gear S2 Classic

Dupa cum ne asteptam, Samsung anunta la IFA Berlin 2015 noul ceas inteligent Gear S2 cu forma rotunda, chiar in doua variante – una cu o forma mai moderna (Gear S2) si alta asemanatoare unui ceas mecanic clasic (Gear S2 Classic).

Nu, nu veti gasi nicio componenta mecanica la interior, ci doar micro-circuite si componente electronice. Fisa tehnica suna in felul urmator:

  • ecran rotund Super AMOLED de 1.2 inchi;
  • rezolutie 360×360 pixeli, 302ppi;
  • procesor dual core tactat la 1.0 GHz;
  • stocare interna de 4GB;
  • memorie RAM de 512MB;
  • rezistent la apa si la praf conform standardelor IP68;
  • acumulator intern de 250mAh.

De mentionat ca noul ceas inteligent Samsung Gear S2 functioneaza pe bazele sistemului de operare Tizen si ca poate fi imperecheat si cu telefoane marca Apple.

Controlul meniurilor si notificarilor se poate face prin intermediul ramei frontale rotative si al celor doua butoane de Home si Back plasate pe marginea laterala. Nu-i lipseste tehnologie NFC, pentru imperecherea rapida cu telefonul, si nici un senzor de puls pentru monitorizarea activitatilor fizice.

Sunt curios cum stau la capitolul autonomie.

Cateva imagini cu noile ceasuri Samsung Gear S2, in continuare.

Ambele ceasuri inteligente Samsung Gear S2 vor putea fi vazute in premiera la IFA Berlin 2015.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *