ASUS VivoStick PC – Un micro-computer cu Windows 10, de conectat la televizor (IFA Berlin 2015)

Intel Compute Stick nu mai este o noutate cred eu, parca l-am vazut la vanzare si la noi in tara. Ideea de a pune un adevarat computer intr-o micro-carcasa cu dimensiunile unui stick USB mi se pare in continuare geniala. Practic, introduci acest “stick” in portul HDMI al oricarui televizor si vei avea la dispozitie un adevarat computer. Ma rog, unul cu o putere de procesare limitata, insa de ajuns pentru desfasurarea activitatilor de baza.

Iata ca si ASUS prezinta propria varianta la IFA Berlin 2015. Se numeste ASUS VivoStick PC, este motorizat de procesoare Intel Cherry Trail, functioneaza cu Windows 10 si nu-i lipseste portul HDMI pentru conectare la televizor sau la monitor. Mai mult: are doua porturi USB (un USB 3.0 si inca unul USB 2.0), un jack audio de output si se conecteaza la net prin intermediul unui modul Wi-Fi de tip N. Nu se spune nimic de capacitatea de stocare interna. Vad ca nu are nici vreun slot pentru carduri microSD.

Dracia asta de ASUS VivoStick PC cantareste numai 68 de grame si are urmatoarele dimensiuni: 138 x 34 x 15mm.

Are un pret de aproximativ 129 de dolari. Inca nu a fost anuntata disponibilitatea pe piata.

ASUS VivoStick PC

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *