Lenovo Ideapad MIIX 700 – Clona de Surface cu procesoare Intel Skylake (IFA Berlin 2015)

Lenovo prezinta la IFA Berlin 2015 noua tableta Lenovo Ideapad MIIX 700, un device performant care se bazeaza pe noua generatie de procesoare Intel Skylake si pe sistemul de operare Windows 10.

Cu siguranta ca design-ul acesteia o sa vi se para extrem de familiar. Si chiar asa si este, seamana aproape ca doua picaturi de apa cu modelele Surface 3 Pro de la Microsoft: este o tableta cu ecran de 12 inchi, cu sistem de sprijinire pe birou si cu o husa de protectie cu tastatura. Ecranul acesteia chiar are acelasi format 3:2, iar rezolutia modelului de top este de 2160×1440 pixeli. Chiar este la fel de subtire ca Surface 3 Pro, avand o grosime de numai 8.9mm.

De mentionat ca balamaua sistemului de sprijinire pe birou permite inclinarea acesteia conform stilului de lucru al fiecaruia, aproape in orice pozitie. De asemenea, tastatura are un sistem cu prindere magnetica de baza tabletei, cand aceasta este in pozitie de lucru pe birou.

Lenovo Ideapad MIIX 700 va sosi in diverse configuratii, cu procesoare Intel Skylake m7, cu pana la 8GB memorie RAM si cu stocare pe SSD-uri de pana la 256GB. Pentru o tableta atat de subtire, sta destul de bine la partea de conectica: are un port USB 3.0, inca unul USB 2.0 si nu-i lipseste un port microHDMI pentru redarea imaginii pe monitoare cu ecran mai mare. Optional poate fi dotata cu modul 4G si cu tehnologie Intel RealSense 3D, care poate fi utilizata si la autentificare biometrica.

Lenovo Ideapad MIIX 700 are preturi de pornire de la 700 de dolari. Va fi pe piata din luna noiembrie, insa nu cred ca si la noi in tara.

Lenovo Ideapad MIIX 700 Lenovo Ideapad MIIX 700 Lenovo Ideapad MIIX 700

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *