Noua serie de laptopuri Acer Aspire V Nitro, anuntata la IFA Berlin 2015

Unul dintre cele mai performante laptopuri pe care le-am utilizat anul acesta, chiar in premiera la noi in tara, a fost cu siguranta modelul Acer Aspire V 15 Nitro cu tehnologie Intel Broadwell. Iata ca, la IFA Berlin 2015, Acer a prezentat noua generatie Aspire V Nitro, cu modele de 15 si 17 inchi, plus seria cea mai performanta – Black Edition.

La configuratie, si modelele de 15 inchi dar si cele de 17 inchi, sunt destul de similare. Pot fi dotate cu procesoare Intel Core i7, cu pana la 32GB memorie RAM DDR4, au stocare pe hard disk-uri de pana la  2TB sau pe SSD-uri de pana la 512GB.

De asemenea, exista trei variante de rezolutii pentru ecrane: 1366×768 pixeli cu matrice TN, ecran IPS Full HD sau unul Ultra HD (3840×2160 pixeli). Normal, vor fi modele si cu ecran tactil. Pe partea de grafica utilizatorii vor avea la dispozitie un sistem cu doua placi: una Intel HD 520 si inca una suplimentara Nvidia GTX 945M cu 2GB VRMA sau o alta Nvidia GTX 950M cu  4GB VRAM.

Desigur, cel mai performant este modelul Acer Aspire V Nitro Black Edition, unul dedicat celor pasionati de jocurile pe calculator. Acesta va pune la dispozitia lor o placa grafica Nvidia GTX 960M cu 4GB VRAM. In plus, aceasta editie are suplimentar stocare pe SSD-uri PCI-Express SSD dar si port USB Type-C, capabil de transferuri la viteze de pana la 40Gb/s in mod Thunderbolt 3.

Sunt curios cand vor ajunge pe piata aceste laptopuri Acer Aspire V Nitro. Revenim cu detalii la momentul oportun.

Acer Aspire V Nitro

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *