Casti Philips pentru toate categoriile de varsta, prezentate la IFA Berlin 2015

Noua gama de casti Philips prezentata Gibson Innovations la IFA Berlin 2015 se adreseaza tuturor categoriilor de varsta: au casti care anuleaza zgomotele ambientale, altele care se conecteaza in pereche la un singur device, modele special proiectate pentru copii si casti pentru persoanele in varsta cu dificultati de auz.

Cu siguranta ca as vrea sa experimentez noile casti Philips wireless SHB9850NC din gama Active Noise Canceling (ANC) care promit eliminarea a 99% din zgomotele ambientale.

Casti Philips

Au tehnologie ActiveShield Pro cu patru microfoane (doua externe si doua interne) care monitorizeaza sunetele din afara si le anuleaza eficient. Au o autonomie de 16 ore, control tactil si permit preluarea apelurilor telefonice.

Pentru o conectarea rapida cu telefoanele au tehnologie NFC si, daca se termina bateria, pot fi conectate prin cablu.

 Casti Philips

Desi nu sunt un fan al castilor intrauriculare, noile modele Philips SHB5900 au ceva interesant: anume tehnologie MusicChain care ofera posibilitatea conectarii a doua perechi de casti la un singur device, pentru ca doua persoane sa asculte in acelasi timp o anumita melodie sau un nou album cantat de formatia preferata. Se conecteaza la dispozitivele portabile prin Bluetooth si NFC, au difuzoare de 8mm, capabile să redea un sunet clar si cu un bas puternic, si promit o autonomie de pana la 8 ore.

Casti Philips

Daca copiii vostri asculta muzica la casti, atunci s-ar putea sa va intereseze castile bluetooth Philips SHK4000 cu limitatoare de volum care impiedica sunetul sa depaseasca 85 decibeli, astfel incat nu pot dauna auzului acestora. Au microfon pentru convorbiri telefonice, banda de sustinere ajustabila si pernute moi si confortabile. Cei mici vor aprecia cu siguranta si stickerele de personalizare.

Casti Philips

Gata, de acum incolo si bunicii nostri, ma rog, cei cu probleme de auz, pot urmari emisiunile de la televizor fara sa mai dea sonorul la maxim. Pentru persoanele in varsta cu dificultati de auz, Gibson Innovations prezinta noile casti Philips wireless AudioBoost (SCC5001) pentru televizor.

Se conecteaza foarte simplu la televizor prin intermediul unui transmitator special, cu rol si de incarcator. Sunt confortabile si comode la folosirea pe perioade lungi de timp, datorita formei gen stetoscop. De mentionat ca volumul fiecarei casti poate fi ajustat independent, pentru fiecare ureche. La acelasi transmitator pot fi conectate pana la patru perechi de casti. Mai mult, volumul televizorului poate fi pe ”Mute” sau la orice alt nivel, astfel incat si ceilalti din camera, care nu poarta casti, sa asculte conform preferintelor.

In plus, castile Philips AudioBoost au microfon incorporat care preia si amplifica sunetele din mediul inconjurator, astfel incat cei care le poarta sa poata participa fara retinere la conversatii.

Sunt curios cand vor fi disponibile aceste casti Philips la noi in tara si mai ales cat costa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *