Predator: Laptopuri de gaming de la Acer (IFA Berlin 2015)

Acer prezinta la IFA Berlin 2015 si noile laptopuri Acer Predator, dedicate in special celor pasionati de jocurile pe calculator.

Mai exact, vor fi pe piata doua modele – Acer Predator 15 si Acer Predator 17, primul cu ecran de 15.6 inchi iar cel de-al doilea cu ecran de 17.3 inchi. Modelele cu ecran de 15.6 inchi vor avea rezolutiii full HD sau chiar 4K, iar cele de 17.3 inchi vor avea numai rezolutie full HD.

Ambele modele vor avea la dispozitie noul procesor Intel Core i7 (i7-6700HQ), mai multe placi grafice Nvidia printre care si modelul NVIDIA GeForce GTX980, pana la 32GB memorie RAM si stocare pe SSD-uri cu o capacitate de pana la 512GB. Normal, vor functiona pe baza sistemului de operare Windows 10, au tastatura cu iluminare de fundal in culoarea rosie dar si taste programabile.

Din punct de vedere al design-ului, nu pot sa nu remarc asemanarea cu anumite laptopuri de gaming ale competitiei, atat datorita grilei largi de aerisire din spate cat si din cauza combinatiei de culori. In orice caz, imi place cum arata aceasta noua serie de laptopuri de gaming de la Acer. De-abia astept sa pun labutele pe oricare dintre modele.

Ambele laptopuri Acer Predator vor fi pe piata din luna noiembrie. Acer Predator 15 are preturi de pornire de la 1600 Euro iar pentru un Acer Predator 17 va trebui sa scoateti din buzunare, sau din contul bancar, cel putin 1800 Euro.

Acer Predator Acer Predator Acer Predator

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *