Toshiba Satellite Radius 12 – Convertibil cu ecran 4K (anuntat la IFA Berlin 2015)

Toshiba a avut intotdeauna la IFA Berlin o prezenta consistenta, anuntand de fiecare data acolo noile game de laptopuri.

Anul acesta a prezentat noul convertibil de 12.5 inchi Toshiba Satellite Radius 12 care se poate transforma intr-o tableta prin rotirea ecranului la 360 de grade. Exista modele atat cu ecran full HD (1920×1080 pixeli) cat si altele cu o rezolutie 4K (3840×2160 pixeli). Ecranul tactil este acoperit cu sticla Gorilla Glass NBT rezistenta la zgarieturi.

Configuratia se bazeaza pe noua generatie de procesoare Intel Skylake, fiind disponibile modele chiar si cu Intel Core i7, si pe o cantitate de memorie RAM de pana la 8GB. Banuiesc ca stocarea interna se face pe SSD-uri de 128GB sau 256GB.

Noul convertibil are port USB Type-C, inca doua porturi USB normale, un HDMI dar si jack pentru conectarea castilor. Vine cu Windows 10 si are suport pentru functia Windows Hello de autentificare prin recunoastere faciala.

Toshiba Satellite Radius 12 va fi pe piata spre finalul acestui an. Inca nu am aflat si la ce preturi. Si banuiesc ca la noi in tara va ajunge abia anul viitor.

 

Toshiba Satellite Radius 12

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *