Foloseste aplicatia MyVodafone si poti castiga unul dintre cele 10 smartphone-uri! (P)

Sincer sa fiu, metodele eletronice de plata ale facturilor sau serviciilor mi-au usurat cu mult viata. Si acum tin minte cum imi taia netul furnizorul de internet cam la doua-trei luni, din cauza ca nu aveam timp sa ajung intre orele 10.00-18.00 la sediul lui ca sa platesc abonamentul. Asa ca, nu aveam ce face, ma invoiam de la serviciu si mergeam sa-mi fac platile pentru a beneficia din nou de serviciile de internet. Mult mai draguti erau cei de la electricitate, care imi trimiteau inainte o scrisoare in care ma anuntau cordial ca in cateva zile vor opri curentul in casa. A doua zi eram repejor la sediul lor…

Dupa ce mi-am facut un card bancar si un cont la care am acces la orice ora prin intermediul internetului, chiar si de pe telefonul mobil, inconvenientele de genul asta au disparut. Primesc facturile de utilitati prin e-mail, folosesc cardul bancar si gata, mi-am platit serviciile doar prin cateva click-uri sau atingeri tactile. Fara sa mai merg la sediile furnizorilor, fara sa mai pierd timpul stand pe la cozi, in trafic sau prin mijloacele de transport in comun. Iar cumparaturile sau rezervarile la hoteluri se fac la fel de bine si de pe ecranului unui telefon, nu mai este neaparat necesar un computer.

Iata ca si Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor sai o astfel de aplicatie – MyVodafone. Prin intermediul acesteia poti plati repede si cand vrei factura Vodafone. Nu mai trebuie sa mergi pana la vreun showroom pentru a o plati, nu mai pierzi timpul cu lucruri care pot fi facute acum de la distanta si de oriunde ai fi, doar in cateva zeci de secunde.

De asemenea, din aceeasi aplicatie poti reincarca cartela prepay cu valoarea dorita a creditului. Normal, poti cunoaste in permanenta prin Cost Control cate minute de voce sau cati mega-bytes ai consumat, precum si cate SMS-uri ti-au mai ramas de dat. Toti utilizatorii aplicatiei MyVodafone au mereu la dispozitie oferte exclusive si promotii cu extraoptiuni, pe care le pot activa si plati imediat. Exista si o harta cu magazinele Vodafone dar si o sectiune pentru asistenta.

Mai mult, clientii Vodafone care isi vor plati factura direct din aplicatie pana in data de 25.09.2015 participa la o tombola prin intermediul careia pot castiga unul dintre cele 10 smartphone-uri Vodafone Smart Ultra 6 puse la bataie.

Vodafone Smart Ultra 6 este un smartphone performant cu urmatoarea configuratie: ecran de 5.5 inchi cu rezolutie full HD, procesor cu opt nuclee Qualcomm MSM8939 pe 64 de biti, 2GB memorie RAM, camera principala de 13MPix, inca una frontala de 5Mpix, conexiune 4G, acumulator de 3000mAh si un sistem de operare Android 5.0.2 Lollipop.

Pentru a te inscrie la tombola Vodafone trebuie sa urmezi cativa pasi extrem de simpli:

  • Descarci aplicatia pe smartphone-ul cu iOS sau cu Android;
  • Iti faci cont, te loghezi in el si optezi pentru plata facturii prin intermediul aplicatiei MyVodafone;
  • Platesti factura prin aplicatie, in integralitatea sumei inscrise pe factura, folosind cardul bancar;
  • Automat vei fi inscris in tombola pentru tragerea la sorti.

De mentionat ca Vodafone Romania este operatorul poate cu cel mai extins portofoliu de aplicatii mobile de pe piata. Are nu mai putin de 35 de aplicatii puse la dispozitia clientilor, cu peste 4.000.000 de descarcari. Amintesc de Cinemagia, Auto.ro sau de Salvamont. Lista completa a acestora poate fi gasita aici.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Foloseste aplicatia MyVodafone si poti castiga unul dintre cele 10 smartphone-uri! (P)

  • September 9, 2015 at 8:30 pm
    Permalink

    Foarte tare aplicatia! O folosesc si eu!

    Reply
    • September 9, 2015 at 8:31 pm
      Permalink

      Foarte bine. Plateste factura si poate ai noroc sa castigi un smartphone. Bafta!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *