Philips Izzy – Boxe multi-room de la Gibson (prezentate la IFA Berlin 2015)

Tot la IFA Berlin 2015, Gibson a prezentat si boxele multi-room Philips Izzy BM5 si BM50. Normal, la ele va puteti conecta cu smartphone-ul sau tableta prin intermediul bluetooth. Insa mai interesant este faptul ca daca aveti mai multe boxe de genul asta imprastiate prin toata casa le puteti conecta intre ele, pentru a asculta aceeasi muzica peste tot, fara a fi nevoie de o retea Wi-Fi, .

Practic, dupa ce te conectezi la una dintre ele cu smartphone-ul si dai drumul la muzica, apesi pe butonul Izzy Group, iar boxele, chiar daca se afla in camere diferite, se vor imediat conecta intre ele.  Distanta dintre camere nu este o problema, pentru ca au o raza de actiune de pana la 100 de metri. Pot fi conectate pana la 5 boxe Philips Izzy in acelasi timp.

Philips Izzy

Modelul mai compact, Philips Izzy BM5, este disponibil in trei culori si are un design minimalist. Se conecteaza usor la player-ul audio prin Bluetooth si promite un sunet de calitate, care umple toata camera. Va fi disponibil din aceasta toamna in Europa, la un pret de 129 Euro.

Philips Izzy

Philips Izzy BM50 este un pic mai mare si, normal, mai peformant. Are o putere de 40W si ofera posibilitatea redarii muzicii si de pe memorii USB, CD-uri audio sau chiar de la radio. Tot din aceasta toamna va fi pe piata, la un pret de 279 Euro.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *