AOC Q2577PWQ – Monitor IPS de 25 de inchi, dedicat profesionistilor

Desi sistemele PC devin tot mai compacte pe zi ce trece, unele fiind acum chiar de dimensiunea unui stick de memorie USB, in cazul monitoarelor nu este tocmai asa, ba din contra. Sunt apreciate tot mai mult cele cu un ecran cat mai mare si o rezolutie cat mai performanta, de preferat cu un panel IPS, pentru ca toate cele afisate sa se vada cat mai bine.

AOC este unul dintre jucatorii importanti pe aceasta piata a monitoarelor, avand modele pentru toate categoriile de utilizatori si cu un raport pret/performanta optim in majoritatea cazurilor. Iata ca azi anunta monitorul  Q2577PWQ  cu panel IPS si o diagonala de 25 de inchi, dedicat in special fotografilor, designerilor, dtp-istilor sau graficienilor, adica tuturor celor care lucreaza cu imagini si care au nevoie de claritate si de o reprezentare cat mai exacta a paletei coloristice.

Ecranul afiseaza o rezolutie QHD, de 2560×1440 pixeli, are un timp de raspuns de 5ms, o luminozitate maxima de 350 cd/mp, contrast dinamic 50.000.000: 1 si unghiuri de vizualizare de 178/178 grade.

Nu-i lipseste un sistem audio stereo cu o putere de 3W. Fiind un monitor din categoria celor profesionale, permite ajustarea inaltimii ecranului cu 130mm, pivotarea lui dar si inclinarea, totul pentru o pozitie cat mai confortabila de lucru.

AOC Q2577PWQ sta foarte bine si la capitolul conectica: are DisplayPort, HDMI, DVI dar si VGA. Asadar, il puteti conecta la orice computer, laptop sau, de ce nu, chiar si la o consola de gaming.

AOC Q2577PWQ va fi disponibil din aceasta luna pe piata noastra, la pretul de 1699 RON.

AOC Q2577PWQ AOC Q2577PWQ AOC Q2577PWQ

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *