UE Boom Mark II – Pentru amatorii de petreceri in aer liber

Cu siguranta ca una dintre cele mai bune boxe portabile este si modelul UE Boom, aparut pe piata acum vreo doi ani. Iata ca astazi a fost anuntata un noua editie, UE Boom 2, mai zgomotoasa, mai rezistenta, mai performanta.

Normal, si noul model este rezistent la apa sau murdarie, astfel ca poate fi utilizata fara probleme in aer liber. Mai mult, aceasta este certificata IPX7, astfel ca este rezistenta la apa, si poate suporta cu succes socul unor caderi accidentale de la o inaltime de pana in 1.5 metri.

De asemenea, UE BOOM 2 este cu 25% mai zgomotoasa si are o raza de actiune de pana la 30.4 metri, normal, fata de player-ul bluetooth care reda melodiile. UE BOOM 2 promite o autonomie de pana la 15 ore de utilizare continua.

Normal, boxa portabila vine insotita si de aplicatii pentru iOS si Android, care permit imperecherea a doua astfel de boxe pentru redarea unui sound stereo.

UE BOOM 2 va fi diponibila in Europa din aceasta luna, la un pret de aproximativ 200 de Euro. Mai multe informatii gasiti aici: www.ultimateears.com.

UE Boom 2 UE Boom 2 UE Boom 2

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “UE Boom Mark II – Pentru amatorii de petreceri in aer liber

 • September 16, 2015 at 9:18 am
  Permalink

  1000 de lei pentru un kkt de boxa?

  Reply
  • September 16, 2015 at 9:21 am
   Permalink

   cred ca se aude bine boxa asta… dar, da, e cam scumpa…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *