Smartphone pliabil Samsung, in ianuarie?

Despre un smartphone pliabil Samsung se vorbeste deja de un interval de timp de ordinul anilor, dar de data asta s-ar parea ca chiar o sa il vedem la fata in ianuarie (bine, asa s-a zis si precedentele dati, dar trebuie sa speri…).

Aproape cert e ca un smartphone pliabil Samsung este in lucru de ceva vreme, ca prea au fost multe zvonurile despre el de-a lungul timpului. Ei bine, de data asta, o sursa din interior (care normal ca nu se spune cine e), citata de TechRadar, zice ca in ianuarie il vedem la fata. Si asta nici macar nu e tot; acelasi insider zice ca ar fi doua modele, cu procesoare diferite: primul cu Qualcomm Snapdragon 620 chipset si al doilea cu Snapdragon 820.

Ambele ar urma a avea 3GB de memorie RAM.

Eu personal sunt foarte curios daca in sfarsit se concretizeaza ceva.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *