Microsoft Band 2 – Primele imagini cu noua bratara de fitness

Noua bratara de fitness Microsoft Band 2 va fi lansata oficial cel mai probabil pe 6 octombrie. Dar iata ca pe internet au aparut deja primele imagini cu aceasta. Dupa cum se observa, noua bratara Microsoft Band 2 are un ecran tactil curbat si un design mai premium, cu elemente metalice. Bratara ramane totusi una din silicon; nu cred ca poate fi inlocuita.

Banuiesc ca are toti senzorii necesari (puls, gps, accelerometru, girometru, temperatura) pentru contorizarea parametrilor diverselor activitati fizice si ca vine la pachet cu aplicatii compatibile cu sistemul de operare Windows Phone Mobile. De asemenea, ca si modelul precedent, va functiona si cu device-urile cu sistem de operare Android si iOS.

Normal, Microsoft Band 2 va fi capabila sa afiseze diverse notificari, SMS-uri sau apelurile telefonice, ca orice alt gadget din clasa sa. De asemenea, utilizatorii vor avea la dispozitie platforma cloud dedicata Microsoft Health pentru monitorizarea activitatilor fizice zilnice sau calitatii somnului.

Se pare ca va fi comercializata mai intai in Spania, Franta, Italia si Germania. Mai multe detalii tehnice sau informatii despre pretul de comercializare al bratarii Microsoft Band 2 inca nu sunt cunoscute. Revenim la momentul oportun.

Microsoft Band 2 Microsoft Band 2

 

Microsoft Band 2

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *