BlackBerry cu Android se va numi Priv

Circula vorbe despre un BlackBerry cu Android de ceva timp, toata lumea spunandu-i viitorului model Venice.

Ei bine, pare-se ca acesta din urma, pe care il puteti vedea in imaginea de presa de mai sus (obtinuta de EVLeaks), se va numi The Priv, nume care vine sa confirme modul in care noul dispozitiv se va concentra pe functiile legate de intimitatea utilizatorilor sai.

Telefonul BlackBerry cu Android nu va fi prea revolutionar in ce priveste designul, dar cu siguranta ca fanii brandului, precum si cei care se tem sa isi lase datele pe mana corporatiilor, il vor aprecia.

La capitolul specificatii, aparatul se zvoneste ca va avea sub capota un procesor Snapdragon 808, ajutat de 3 GB de RAM, iar pozele la va face o camera de 18 megapixeli. Displayul ar fi de 5,4 inchi.

Pe mine personal ma face chiar curios.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *