Philips Luceo M6601WB – Telefon DECT cu un design atragator

Pentru cei care inca mai au o linie fixa de telefon acasa, Gibson vine cu o oferta interesanta: anume modelul DECT Philips Luceo M6601WB, care arata chiar foarte bine.

Normal, este un telefon fara fir, astfel ca poate fi utilizat pe o raza de 50 de metri la interior si pana in 300 de metri in camp deschis. Acumulatorul incorporat ofera pana la 16 ore de convorbiri si pana la 250 ore in standby. Are afisaj electronic (de tip matrice de puncte inversata) pe care puteti vizualiza principalii indicatori ai telefonului, dar si ID-ul apelantului, normal, daca operatorul de telefonie faciliteaza această functie. Are si un afisaj secundar pe baza, pe care puteti vedea id-ul apelantului.

Tastele sunt iluminate din fundal, au mod handsfree si jurnal pentru vizualizarea apelurilor efectuate, primite sau pierdute. Cu ajutorul setarilor de confidentialitate pot fi restrictionate apelurile de la anumite numere sau tonurile de apel intre anumite ore. De asemenea, permite blocarea apelurilor catre anumite numere.

Promite receptarea unui sunet clar, natural, ca si cu persoana de la celalalt capat al firului ar fi langa voi. Se ocupa de acest lucru tehnologia HQ-SOUND.

Philips Luceo M6601WB are un pret de aproximativ 280 de Lei.

Philips Luceo M6601WB

 

Philips Luceo M6601WB

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *