Noile telefoane iPhone – in precomanda la Vodafone

Apple isi bate din nou propriile recorduri in materie de vanzari. In numai trei zile de la lansare au fost vandute nu mai putin de 13 milioane de telefoane iPhone 6S si iPhone 6s plus. Si asta pentru ca au fost comercializate numai in 12 tari! Insa din 9 octombrie vor fi disponibile in alte 40, inclusiv in tara noastra!

Noile smartphone-uri iPhone 6s si iPhone 6s plus vor fi disponibile si la Vodafone Romania, normal, incepand cu data de 9 octombrie.  Daca sunteti interesati sa achizitionati unul dintre modele va puteti pre-inregistra chiar de acum pe site-ul vodafone.ro, urmand ca din 2 octombrie sa puteti efectua precomanda.

Precomenzile pot fi facute atat online cat si in showroom-urile Vodafone sau in cele ale partenerilor. Inca nu avem detalii legate de preturile acestor telefoane in Romania dar vom reveni la momentul oportun.

Update.

iPhone 6S de 16GB poate fi obtinut gratis daca se face un abonament de 89 Euro/luna, cu o perioada contractuala de 2 ani. Este disponibil la 199 Euro daca se face un contract de 69 Euro/luna, tot pe 2 ani. La liber costa 749 Euro.

iPhone 6S plus de 16GB are un pret de 99 Euro la un abonament RED 89 incheiat pe 2 ani. La liber costa 849 Euro.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *