iPhone 6S in Romania – Lansare pe ritmuri de bossa nova la Vodafone (P)

Aseara ma aflam prin centrul vechi al Bucurestiului, iesit la o bere nemteasca cu cativa prieteni dragi. Cum stiam ca se va desfasura evenimentul de lansare al noilor telefoane iPhone 6S si iPhone 6S Plus la showroom-ul Vodafone de pe Lipscani, intre doua beri am trecut si pe acolo sa vad cam care este atmosfera. De altfel, Vodafone este unul dintre operatorii care au organizat evenimente dedicate de lansare pentru telefoanele Apple inca din 2011. Si am impresia ca am participat la majoritatea.

Mirosea a iarna aseara in centrul vechi, incepuse sa burniteze usor dar in fata magazinului cei prezenti se incalzeau pe ritmuri braziliene in compania formatiei Breeze, de care, recunosc, nu auzisem pana aseara. Insa, de ce sa nu o recunosc, mi-au placut foarte tare… Chiar puteti vedea mai jos cateva melodii interpretate chiar acolo, in fata showroom-ului Vodafone.

O atmosfera relaxata si un eveniment inedit, pe ritmuri de bossa nova. Asa cum meritau de altfel cele mai asteptate smartphone-uri ale momentului. La inceputul evenimentului am reusit sa intru pentru cateva momente in magazin, insa telefoanele inca nu erau afisate, se astepta ora oficiala de lansare – miezul noptii.

Lansare iPhone 6S la Vodafone

Am mai iesit pe afara, am mai cinstit o bere alaturi de prieteni, m-am intors cu putin inainte de 12 noaptea. Ce sa mai intri, in magazin era ingramadeala maxima, nu mai puteai arunca un ac. Nu am mai indraznit sa intru ca sa vad telefoanele, ma gandesc ca poate voi avea ocazia le testez cat de curand. Cel putin asa sper.

De altfel, pe langa showroom-ul de pe Lipscani, noile telefoane Apple au fost puse in vanzare si in alte 14 magazine din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Ploiesti, Craiova si Pitesti.

Preturile lor le cam stiti deja – impreuna cu RED 89, noul iPhone 6s este disponibil la pretul de 0 Euro, iar iPhone 6s Plus la pretul de 99 euro. Acest abonament include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 10GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Normal, exista si alte oferte pe care le puteti afla de pe site-ul Vodafone Romania.

Cateva imagini de acolo, in continuare.

Si o informatie importanta as spune eu, care spune destul despre calitatea serviciilor telecom ale Vodafone Romania. Potrivit un studiu extins, publicat pe 24 septembrie de catre OpenSignal, se pare ca reteaua Vodafone Romania furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps. Pentru mai multe informatii puteti accesa: http://opensignal.com/reports/2015/09/state-of-lte-q3-2015/.

Si, dupa cum am promis, mai jos aveti cele trei videoclipuri cu muzica de calitate interpretata de formatia Breeze.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *