Canon EOS M10 – Mirrorless pentru incepatori

Pe langa cele doua compacte despre care v-am relatat inca de saptamana trecuta, Canon anunta si o noua camera mirrorless dedicata incepatorilor, numita Canon EOS M10.

Nu stiu daca va ajunge curand la noi in tara, mai degraba nu, dar nu puteam sa nu va atrag atentia asupra ei. Personal, astept in continuare modelul mai avansat, EOS M3, care vad ca si-a facut aparitia si pe site-ul oficial al Canon Romania. Ba chiar este la vanzare pe site-ul celor de la f64.ro.

Fisa tehnica a camerei Canon EOS M10 este urmatoarea:

  • senzor APS-C de 18 Megapixeli;
  • procesor DIGIC 6;
  • ISO 100-12800 (extins 25600);
  • sistem de focalizare hibrid Canon Hybrid CMOS AF II in 49 de puncte;
  • ecran tactil de 3 inchi care poate fi pivotat frontal, pentru selfie-uri;
  • capacitate de filmare full HD /30fps.

Revenim si cu alte detalii cand vor fi disponibile.

Sursa.

Canon EOS M10 Canon EOS M10 Canon EOS M10

Canon EOS M10 Canon EOS M10

Dupa cum se observa, Canon EOS M10  este o camera mirrorless extrem de compacta si dedicata in special utilizatorilor incepatori. Celor care nu vor sa-si bata prea mult capul cu setari si parametri de fotografiere.

Nici nu permite schimbarea rapida a parametrilor de fotografiere, controlul manual fiind o operatiune greoaie pe o astfel de camera. Nu are nici vizor eletronic, nici papuc pentru atasarea unuia extern. Insa ma astept sa fie capabila sa faca poze de calitate. Ramane de vazut.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *